05 februari 2011 : Een hart onder de riem vanwege AVToekomst

Eind vorige week was ik enkele dagen ziek, zoals velen. De revalidatieoefeningen kwamen toen op een laag pitje te staan. In de loop van de week had ik ook een kleine ontsteking in de andere knie, doordat ik hem onbewust natuurlijk nog te veel belast. Gisteren ben ik naar mijn wekelijks behandeling in Deurne geweest bij Leo Wouters, manuele therapeut. Ik heb er naast de oefeningen 'zalig' 4 x 5' gelopen op de loopband. Ik heb er van genoten. Er zit volgens Leo nog maar weinig vocht in de knie en hij kent ook al een goede stabiliteit. De knie mag nu stilletjes aan zwaarder belast worden en ook het lopen mag wat opgedreven worden. Nog een 10tal dagen en dan moet ik terug naar Dr. Toon Claes voor de spiertest.
Gisterenavond werden in 'De Veen' in AVT Heusden de atletiekpremies uitgereikt vanaf cadetten. Altijd mooi mee genomen ... een extra spaarcentje. Maar wat me nog meer plezier deed was dat de algemene AVT-voorzitter Hannelore Desmet en mezelf onverwacht in de bloemetjes zette voor onze internationale prestaties. Dat deed deugd. We kregen ook een warm applaus. AVT is fier op ons. Belangrijk is hier bij te vermelden dat het eigenlijk prestaties van een team zijn: atleet, ouders, coach, trainers topsportschool, medische omkadering. Dank aan allen!
Vandaag ben ik dan met Eline Dalemans gaan krachttrainen in Geel bij mijn coach Rik Didden. Ook daar hebben wij allebei goed gewerkt. Namiddag ga ik nog met Eline 1,5 u alternatief trainen op de fiets. Hopelijk kunnen we naar buiten met de krachtige wind.

Proficiat!

Imana werd overwinnaar van de Cross Cup en ze werd  te Brussel ook Belgisch kampioene.

Een dikke proficiat, de kers op de taart!