19-10-2014 : Acerta Brussels Ekiden : 21ste team bij de heren
Met 1600 teams aan de start, in totaal goed voor 9600 lopers, blijft deze sfeervolle aflossingsmarathon de grootste ter wereld. Na ons gemixed AA-team in 2011, ons dames talententeam AA in 2012, onze masterploeg van eigen kern AVT in 2013, probeerde ik nu een ploeg van onze sponsor Brooks samen te krijgen. We hadden echter één loper te kort en Nederland Brooks kon ons niet depanneren. Jammer.
Zo stelden we dan maar een gevarieerde ploeg van AVT samen met o.a. mijn broer junior Yano Truyers en mijn papa master Roel Truyers (45+), aangevuld met een andere master Ronny Fillé (40+) en twee senioren, nl. Nick Gijbels en Jeroen Vandebrouck.
Het werd zwaar lopen onder een erg warme oktober-zon op het pittig en heuvelachtig parcours rond het Koning Boudewijnstadion, het Atomium en het Park van Laken. Naar traditie nam ik de laatste afstand voor mijn rekening. Dit jaar goed voor de op één na snelste tijd. Maar kwam wel als eerste dame in het stadion binnen. We werden 34ste team algemeen op 1600 en werden bij de herenclubs toch maar 21ste en dit met een dame en twee masters! Plezante sportieve dag !

Proficiat!

Imana werd overwinnaar van de Cross Cup en ze werd  te Brussel ook Belgisch kampioene.

Een dikke proficiat, de kers op de taart!