De Robbert

lagere school

Aanmelden voor Gimme

Beste ouders,

Onze school gebruikt Gimme voor communicatie met de ouders. Dit is een online platform waarvoor u zich éénmalig moet aanmelden. Wij hebben dus uw gegevens nodig. Gelieve dit formulier in te vullen

Teamviewer

Klik hier om teamviewer te openen

Luizen...? Wat nu?

Luizen... we weten het, het is een jaarlijks terugkerend probleem. Maar wat kan u er tegen doen?

Voor meer info klikt u hier

De BIB van Hamont

Via deze link kan je snel naar de website van de bibliotheek van Hamont-Achel: https://hamont-achel.bibliotheek.be/

Wil je meteen een boek gaan opzoeken in de online catalogus? Klik dan hier: https://hamont-achel.bibliotheek.be/geavanceerd-zoeken

enfrdeitplptrues

Nieuwe directeurs voor één dag

Vorig jaar, op de georganiseerde Kerstmarkt van de ouderraad, mochten de kinderen kerstwensen in een wensbus steken. Mast ENGELEN en Seven VAN DIJK (L2C) hadden de bijzondere wens om een dagje directeur te spelen in onze school De Robbert.

EINDELIJK was het zover.

Directeur Roel was het zeker niet vergeten, maar de voorbije verrassingsweken waren toch wel een unieke kans om hun droom werkelijkheid te laten worden.

Mast en Seven stonden de directeur bij in zijn multifunctionele opdracht. Ze mochten de telefoon opnemen, handtekening zetten op belangrijke documenten, muntstukken tellen, papieren rondbrengen naar leerkrachten. Ze mochten zelfs een warme choco drinken tijdens de uren omdat de directeur vaak geen tijd heeft om aanwezig te zijn tijdens de vastgelegde pauzes.

Mast en Seven genoten zichtbaar van deze belangrijke dag. Ook de klasgenoten waren erg enthousiast met de promotie van hun hun twee vrienden.